Onze heftrucks

Heftruck Linde tweedehands

Bent u op zoek naar een heftruck Linde die tweedehands is? Bij Atrans bent u aan het juiste adres! Wij bieden u verschillende soorten heftrucks van Linde tweedehands aan. Deze zijn in goede staat, omdat wij bij Atrans ook heftrucks onderhouden en repareren. Dus indien het nodig is, knappen wij de heftruck op voordat hij in de verkoop gaat of vervangen wij beschadigde onderdelen.

Als nieuw…

Topoccasions

Atrans is specialist in jonge gebruikte heftrucks van elk merk maar in het bijzonder

Bekijk alle heftrucks

Profiel

Bel ons gerust voor vragen of advies

Telefoon icon 0575-565836
  • Gebruikte heftrucks
  • Magazijnvoertuigen
  • Verhuur
2014
Linde E16

Linde E16

Hefhoogte (mm) 3100
Capaciteit (kg) 1600
Prijs opvragen
2008
Linde E20PH 386

Linde E20PH 386

Hefhoogte (mm) 5470
Capaciteit (kg) 2000
Prijs opvragen
2017
Linde H80D-03 EVO

Linde H80D-03 EVO

Hefhoogte (mm) 5650
Capaciteit (kg) 8000
Prijs opvragen
2014
Linde R16 1120

Linde R16 1120

Hefhoogte (mm) 7260
Capaciteit (kg) 1600
Prijs opvragen
Ons assortiment

Soorten heftrucks Linde

De kwaliteiten van de tweedehands Linde heftruck verschillen per model. Om u te helpen bij uw zoektocht naar de juiste heftruck, kunt u bij Atrans hierop filteren. Onze heftrucks van Linde die tweedehands zijn starten bij een hefhoogte van drie meter. Dit loopt op tot meer dan zes meter. Zo bieden wij verschillende keuzes aan, omdat iedereen andere wensen heeft bij heftrucks. In de volgende alinea vindt u meer over de eigenschappen van onze heftrucks

Maak afspraak
Heftruck Linde Tweedehands
Heftruck Linde Tweedehands Stoel
Kwaliteiten

Eigenschappen heftrucks

Zoals bovenstaand geschreven bieden wij van Atrans verschillende heftrucks van Linde tweedehands aan. Hierbij zit het onderscheid in de capaciteiten van de voertuigen. Denk aan de draagcapaciteit, maar ook aan de hefhoogte. Ze starten bij een draagvermogen van anderhalve ton, wat oploopt tot een draagvermogen van acht en een halve ton. Daarnaast verschillen onze heftrucks van benodigde brandstof. De ene heftruck rijdt op LPG, de ander op diesel en daarnaast hebben wij ook elektrische heftrucks in ons assortiment.

Meer mogelijkheden

Verhuur of leasen

Naast dat u bij Atrans een heftruck van Linde tweedehands kunt aanschaffen, bieden wij ook verschillende heftrucks van het merk Cesab voor verhuur aan. Hierbij zijn ook diverse draagvermogens en hefhoogtes verkrijgbaar. Bij de verhuur leveren wij de heftruck op locatie af. Ook kunt u er voor kiezen om een heftruck bij ons te leasen. Het voordeel van leasen is dat dit ervoor zorgt dat uw bedrijf haar werkkapitaal binnen de onderneming kan behouden. Ook bent u bij ons verzekerd voor vaste kosten. Zo bent u altijd op hoogte van de kosten. Daarnaast is bij ons 100% financiering van de aankoopprijs mogelijk. Bent u geïnteresseerd in het leasen van een hef- of magazijntruck, neem dan gerust contact met ons op.

Heftruck Linde Tweedehands Atrans
Heftruck Die Tweedehands Is Linde
Interesse?

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze beschikbare heftrucks van Linde die tweedehands zijn of heeft u de heftruck die u zoekt niet op onze site gevonden? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag aan een geschikte heftruck. Samen kijken we naar de mogelijkheden.