Heftruck leasen

Lease is het moderne alternatief voor de ondernemende ondernemer. Elk bedrijf heeft zijn eigen wensen en behoeften als het gaat om de financiering van bedrijfsmiddelen. De keuze tussen eigen middelen en vreemd kapitaal zal de eerste afweging zijn die de ondernemer maakt. Hierbij is het belangrijk om in de overweging mee te nemen dat eigen middelen die aangewend worden voor de aanschaf van duurzame productiemiddelen voor een langere periode onttrokken worden aan de bedrijfsvoering en daarmee geen bijdrage meer kunnen leveren aan het rendement.

Met andere woorden zal de vraag gesteld moeten worden “ Wat kan ik verdienen als ik het eigen geld in de handelsvoorraad investeer en weegt dit op tegen de rentekosten die een financiering voor het bedrijfsmiddel met zich mee brengt?

Steeds meer ondernemingen kiezen voor lease als financieringsvorm, logisch want lease biedt vele voordelen boven koop of financiering door middel van bankkrediet.

Voordelen van lease bij Atrans

  • De liquiditeit van de onderneming blijft in tact doordat het werkkapitaal beschikbaar blijft voor de kernactiviteiten van het bedrijf.
  • Vaste, overzichtelijke en budgetteerbare kosten per maand. Bij lease blijft de rente gelijk gedurende de leaseperiode, dit in tegenstelling tot bankkrediet waarbij doorgaans variabele rente gehanteerd wordt.
  • Mogelijkheid tot verbetering van de balanspositie omdat door off-balance lease geen balansverlenging plaatsvindt.
  • 100% financiering van de aankoopprijs mogelijk.
    Bent u geïnteresseerd in het leasen van een hef- of magazijntruck, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Atrans. We nemen graag de mogelijkheden voor uw specifieke situatie met u door.

Leaseovereenkomst

U kunt bij Atrans leasen via financial lease ofwel operational lease. De acceptatie van het leasecontract zijn afhankelijk van de voorwaarden van de leasemaatschappij.

Machine leasen?