Specialist in intern transport

Tweedehands heftruck Linde

Op zoek naar een tweedehands heftruck van Linde? Dan bent u bij Atrans Heftrucks en Magazijnvoertuigen aan het juiste adres. Wij bieden namelijk diverse tweedehands heftrucks van Linde aan. Bij Atrans zijn we specialist in jonge gebruikte heftrucks van elk merk, maar in het bijzonder de Linde trucks. Onze focus ligt daarnaast op het vinden van oplossingen voor allerlei logistieke uitdagingen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van intern transport zijn wij dé partij om te benaderen met een logistiek vraagstuk of in de zoektocht naar een tweedehands Linde heftruck.

Als nieuw…

Topoccasions

Atrans is specialist in jonge gebruikte heftrucks van elk merk maar in het bijzonder

Bekijk alle heftrucks

Profiel

Bel ons gerust voor vragen of advies

Telefoon icon 0575-565836
  • Gebruikte heftrucks
  • Magazijnvoertuigen
  • Verhuur
2014
Linde E16

Linde E16

Hefhoogte (mm) 3100
Capaciteit (kg) 1600
Prijs opvragen
2008
Linde E20PH 386

Linde E20PH 386

Hefhoogte (mm) 5470
Capaciteit (kg) 2000
Prijs opvragen
2017
Linde H80D-03 EVO

Linde H80D-03 EVO

Hefhoogte (mm) 5650
Capaciteit (kg) 8000
Prijs opvragen
2014
Linde R16 1120

Linde R16 1120

Hefhoogte (mm) 7260
Capaciteit (kg) 1600
Prijs opvragen
Breed aanbod

Diverse tweedehands heftrucks Linde

Bij Atrans Heftrucks en Magazijnvoertuigen hebben we tweedehands Linde heftrucks in diverse soorten en maten en met uiteenlopende specificaties. Zo hebben we heftrucks met een hefhoogte van drie meter, maar ook een heftruck met een hefhoogte boven de zes meter. Ook op het gebied van draagvermogen bieden we verschillende tweedehands Linde heftrucks aan. Het draagvermogen van de heftrucks loopt uiteen tussen de anderhalve en de achtenhalve ton. Hierdoor zit er voor bijna ieder magazijn wel een goede tweedehands Linde heftruck bij. Als specialisten op het gebied van voertuigveiligheid helpen we u graag bij het kiezen van de beste tweedehands heftruck van Linde voor uw bedrijf of magazijn.

Maak afspraak
Tweedehands Heftruck Linde Van Atrans
Tweedehands Heftruck Linde Kopen Bij Atrans
Leasen en verhuur

Heftrucks leasen

Bij Atrans is het ook mogelijk om een tweedehands Linde heftrucks te leasen. Leasen is het moderne alternatief voor de huidige ondernemer. Elk bedrijf heeft zijn eigen wensen en behoeften als het gaat om de financiering van bedrijfsmiddelen en daarom bieden wij ook verschillende betalingsmogelijkheden aan. Op deze manier hoeft u niet direct een tweedehands heftruck van Linde te kopen, maar is het dus ook mogelijk om er een te leasen. Een voordeel van het leasen van een tweedehands Linde heftruck is dat er vaste, overzichtelijke en budgetteerbare kosten per maand bij komen kijken. Hierdoor weet u precies hoeveel u kwijt bent en bent u in staat om de liquiditeit van uw onderneming intact te houden, doordat het werkkapitaal beschikbaar blijft voor de kernactiviteiten van het bedrijf.

Neem contact met ons op!

Contact tweedehands heftruck Linde

Wilt u een tweedehands heftruck van Linde kopen of leasen? Of heeft u vragen over een specifiek model? Neem dan contact met ons op of vraag direct een prijs aan voor de heftruck die u op het oog heeft. Wij gaan graag voor u aan de slag. Wilt u geen heftruck kopen of leasen, maar is het tijd voor onderhoud aan uw heftruck? Neem ook dan contact met ons op, dan bespreken wij graag alle mogelijkheden met u.

Contact
Tweedehands Heftruck Linde Of Ander Linde Magazijnvoertuig